REALIZACIJA PROJEKTA „SELEKTUJ I PROFITIRAJ“

Поставио: Маја | Категорија: Акције Лагумице, НВО "Урбана екологија", Новости, акције..., Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 15. децембар, 2010 |

Fond za zaštitu životne sredine Republike Srbije je sufinansirao projekat Udruženja građana „Urbana ekologija“ – SELEKTUJ I PROFITIRAJ. Projektom su obuhvaćene četiri osnovne škole sa teritorije GO Zemun. Predviđena je kupovina osam kontejnera za reciklažu, svakoj školi po dva – za stari papir i limenke i uspostavljanje veze sa otkupljivačem, kako bi se sakupljanje nastavilo i po završetku projekta. Takođe, odštampani su i flajeri i nalepnice o pravilnom sakupljanju starog papira i limenki, tj kakav se stari papir i limenke sakupljaju.

Obaveštavamo Vas i pozivamo da prisustvujete akciji potpisivanja ugovora i primopredaje kupljenih kontejnera školama u četvrtak 16. decembra po sledećem rasporedu:

1. OŠ „Lazar Savatić“, Kej Oslobodjenja 27, Zemun u 10.00h
2. OŠ „Sonja Marinković“, Alaska 17, Zemun u 12.00h
3. OŠ „Mihajlo Pupin“, Emilije jakšić 31a, Nova Galenika u 13.00h i
4. OŠ „Svetislav Golubović – Mitraljeta“, Dalmatinske zagore 94, Batajnica u 18.00h.

Odkupljivač sekundarnih sirovina je JKP „Gradska čistoća“ koji će vršiti odvoz sakupljenih sirovina i direktno školama uplaćivati sredstva od otkupa.
Svakoj školi su kupljena po dva kontejnera, plavi za stari papir i žuti za limenke.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na 062/801 90 64.

Zahvaljujemo se na saradnji

Srdačan pozdrav
Udruženje gradjana „Urbana ekologija“


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn



Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73