ZELENA MOZGALICA – SPOT

Поставио: Маја | Категорија: НВО "Урбана екологија", Новости, акције..., Општа тема, Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 25. јун, 2012 |

Svečana primopredaja „Zelene mozgalice“ deci i vaspitačima dečjeg vrtića „Zvrk“ u Zemunu održaće se u sredu 27.06.2012. godine u 10.00 h. Ovaj projekat je podržao Fond za zaštitu životne sredine RS u realizaciji Udruženja „Urbana ekologija“.
Projekat „Zelena mozgalica“ je treći u nizu realizovan lavirint od zasada tuja u predškolskim ustanovama Grada Beograda, a odobren nam je još jedan do kraja godine. Prethodna dva su podržali Grad Beograd, Sekretarijati za dečju zaštitu i zaštitu životne sredine, dok je ovaj četvrti izabran od Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.
Prilikom primopredaje održaće se kreativna radionica na kojoj će deca dobiti papiriće u boji i svojim simbolima obeležiti tuje o kojima će se brinuti. Za bolju brigu o tujama Udruženje je kupilo crevo vaspitačima i dečije kantice za decu koji će zalivanjem preuzeti brigu o tujama. Takodje, organizovaće se i nekoliko igara u kojima ćemo sakriti pojedine predmete u lavirintu koje će deca tražiti ili po unapred dogovorenim pravilima ili po postavljenim putokazima, a sve u cilju učenja i dužeg boravljenja u zelenom okruženju.
Udruženje je pripremilo i kratak reklamni spot koji će biti predat vaspitačima www.lagumica.org.rs
Po rečima Upravnice vrtića deca su sa oduševljenjem prihvatila izgradjen lavirint jer je to jedini sadržaj u njihovom dvoristu i sa nestrpljenjem iščekuj radionicu.

Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn



Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73