Пројекат „Прозор у ледено доба“

Поставио: maja | Категорија: Земунски лесни профил, НВО "Еколошки покрет Земун", Новости, акције, Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 15. јул, 2019 |

На јавном конкурсу Министарства заштите животне средине за доделу средстава за подршку пројектима цивилног друштва у области заштите животне средине у 2019. години, Удружење „Еколошки покрет Земун“ је са пројектом под називом „Прозор у ледено доба“ добио суфинасирајућа средства за 50% предвиђених активности.

Пројекат „Прозор у ледено доба“ у самом називу објашњава тему пројекта, с обзиром да је сврха пројекта израда Андроид Апликација проширене реалности- виртуални свет, како би се на локацији ЗП „Земунски лесни профил“ поред предавања о лесу и визуелног погледа на лесни профил, могао уз помоћ телефона видети живи свет који је постојао, и у ком облику пре 500.000 година. Важно је коришћење апликације за потребе радионица за децу, ученике и студенте као и за коришћење у информативно-промотивним активностима.

Подршку овом пројекту дао је Секретаријат за заштиту животне средине града Београда, како би након реализације пројекта, услуга коришћења Андроид Апликације проширене ралности, током времена помогла одрживом развоју заштићеног подручја „Земунски лесни профил“.

Рок реализација пројекта је од 15. Јула  до 15.новембра 2019.


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn



Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73