Održano predavanje „Uhvati energiju“

Поставио: Маја | Категорија: Акције Лагумице, Новости, акције, Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 24. октобар, 2008 |

Ekološki pokret Zemun i Agencija za energetsku efikasnost održali su prezentaciju – predavanje “Uhvati energiju” 30. oktobra 2008. kao završnu aktivnost u okviru projekta Energetsko efikasni ekološko – obrazovni centar “Lagumica”.

Na predavanju je bilo govora o obnovljivim izvorima energije, kao i u koje svrhe se ona može koristiti i koje su nove svetske tendecije.

Predavanja su održali eminentni stručnjaci iz pomenute oblasti:
– dip ling Nada Đurić, sekretar Ekološkog pokreta Zemun, uvodna reć i predstavljanje predavača
– mr Bojan Kovačić, director Agencije za energetsku efikasnost Republike Srbije na temu: Strategija potsticanja i promovisanje OIE
– dr Aleksandar Ivančić, ekspert iz EU na temu: OIE i razmena iskustava iz drugih evropskih metropoloa
– dip ling Ljiljana Marjanović, predsednik Ekološkog pokreta Zemun na temu: Projekat Energetsko efikasni ekološko-obrazovni centar “Lagumica”

Nakon predavanja održana je diskusija o potpisivanju ugovora o realizaciji projekta Energetsko efikasni ekološko-obrazovni centar “Lagumica” između Agencije za energetsku efikasnost i Ekološkog pokreta Zemun.
Istaknuto je da je projekat namenjen podsticanju, promovisanju i unapređivanju energetske efikasnosti i širem koriščenju obnovljivih izvora energije u Srbiji, sa akcentom na njihovu primenu u urbanim sredinama.

Kreativni koncept I produkciju projekta “Lagumica” uradila je Agencija “DOMINO Advertising”.


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn



Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73