Nagradni konkurs i predavanje-OIE

Поставио: Маја | Категорија: Акције Лагумице, НВО "Урбана екологија", Новости, акције..., Пројекти | Коментара: 4 | Датум: 21. септембар, 2009 |


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn4 Responses to “Nagradni konkurs i predavanje-OIE”

 1. Tamara :

  Da li postoji mogucnost da se predavanje pomeri ili bar ponovi u terminu posle 17 casova ako je radni dan u pitanju?
  Hvala unapred.

 2. admin :

  Tamara, nismo u mogucnosti da pomeramo termin jer je gdin dr Aleksandar Ivancic specijalno doputavo iz Barselone da odrzi ovo predavanje. Termin predavanja je ugovoren mnogo ranije. Nadam se da ce biti jos prilika da cujete gdina Ivancica.
  Srdacan pozdrav
  Urbana ekologija

 3. Филип :

  Присуствовао сам предавању др. Александра Иванчића и сам учествовао у предавању,постављао сам питања и донео замисао (заједно смо је осмислили моји другови и ја) како да ОИЕ користимо у нашем окружењу.Као што је већ речено за најоригиналније биле су примљене награде.Моји другови и ја добили смо једну од њих,сликали се са др. Иванчићем и речено нам је да ће фотографије бити објављене на вашем сајту.Тренутно их колико видим нема (мислим на фотографије са манифестације одржане 25.9.09.),па ме занима када ће бити објављене?

 4. admin :

  Dragi Filipe, izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom. Slike imamo i biće postavljene uskoro, a poslacu ti i na tvoj email. hvala ti puno sto si ucestvovao u nasoj akciji. nadam se da cemo jos saradjivati:)
  Srdacan pozdrav
  Urbana ekologija

Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73