ПОЗИВ НА ТРЕЋЕ ПРЕДАВАЊЕ

Поставио: Маја | Категорија: Акције Лагумице, Мрежа за Е-отпад, НВО "Еколошки покрет Земун", Новости, акције, Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 21. децембар, 2010 |

Позивамо Вас да присуствујете трећем предавању од четири планирана на територији Републике Србије о формирању Националне мреже за правилно управљање Е-отпадом. Предавање у Новом Саду ће се одржати у четвртак 23. децембра на Факултету Техничких наука, са почетком у 18.45 часова. Предавање ће одржати представници НВО „Еколошки покрет Земун“. Домаћини овог предавања су НВО „Зелени Скок“ који су помажући у организацији на тај начин неновчано дали подршку овом пројекту. На предавање су позвани и представници Фонда за заштиту животне средине Републике Србије који су суфинансирали пројекат „Србија рециклира Е-отпад“.

Пројекат „СРБИЈА РЕЦИКЛИРА Е-ОТПАД“ је пројекат намењен Невладиним организацијама (НВО), Организацијама цивилног друштва (ОЦД), Удружењима грађана (УГ) или еколошки самосвесним предузећима и грађанима. У оквиру пројекта формиран је портал за умрежавање у Националну мрежу за правилно поступање са Е-отпадом.

Фонд за заштиту животне средине је финансирао израду и штампу „Водича за правилно поступање са Е-отпадом“. На предавању присутнима ће бити подељен „Водич“ који треба да упути све заинтересоване у основе проблематике везане за Е-отпад и подучи како да се организују пројекти сакупљања у складу са законом о правилном поступању са опасним отпадом.

Довољно је да дођете на предавање или да се региструјете на www.lagumica.org.rs или на facebook-у „Srbija reciklira E-otpad“ или да нам пишете на srbijaeotpad@gmail.com и постаћете део националне мреже за правилно поступање Е-отпадом.

Чланови мреже добиће повластице приликом уговарања одвоза сакупљеног Е-отпада.

За све информације можете нас контактирати на телефоне 063/85 85 550, 011/2612 031, email: ekopokret.zemun@gmail.com, а на сајту www.lagumica.org.rs можете видети више информација о нашим активностима.

Унапред захваљујемо.

Удружење грађана
„Еколошки покрет Земун“


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedInPostavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73