Realizovana prva tura Potrage za prirodnim beogradskim blagom

Поставио: Маја | Категорија: НВО "Еколошки покрет Земун", Новости, акције, Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 13. октобар, 2013 |

Obaveštavamo Vas da je završen prvi dan potrage za prirodnim blagom.

U okviru projekta udruženja „Ekološki pokret Zemun“ koji je podržao Grad Beograd – Sekretarijat za zaštitu životne sredine, obišli smo prirodna dobra koje je bilo moguće sagledati sa reka Dunava i Save: VRO – Lesni profil „Široka staza“ – Mali vranci (špic Ade Ciganlije).

Divno vreme i pozitivna energija doprinela je dobrom provodu i učesnika i organizatora.

Stručnu pomoć pružio nam je i Dragan Simić, ornitolog, Udruženja „Liga za ornitološku akciju – LOA“.

Učesnici su glasali na sledeći način:
VRO (101 poen)
Zemunski park (95 poena)
Mali vranci (83 poena)
Lesni profil „Široka staza“ i Arboretum (po 73 poena).

Obilasci i glasanje se nastavljaju. Sutra obilazimo VRO uz stručnu pomoć staraoca ovim prirodnim dobrom JKP „Zelenilo Beograd“.
Izvestićemo Vas o nastavku glasanja, a konačno proglašenje najomiljenijeg Prirodnog dobra biće na svečanoj završnici projekta posle obilaska Arboretuma.

Moramo da razočaramo sugradjane i obavestimo ih da su spiskovi za sve ture popunjeni, ali istovremeno i da se zahvalimo i gradjanima i medijima na velikom interesovanju i podršci.


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn



Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73