ДРУЖИОНИЦА – НАЈАВА

Поставио: maja | Категорија: НВО "Еколошки покрет Земун", Новости, акције, Општа тема, Пројекти | Коментара: 0 | Датум: 29. август, 2014 |

ПРОЈЕКАТ „НАШ ПАРКИЋ“ – Уређење дечијег игралишта у Бусијама

У оквиру програма подршке НИС – ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО 2014. НИС а.д. Нови Сад, Град Београд и Удружење „Еколошки покрет Земун“ потписали су Уговор о донацији, којим се финансира Пројекат “Наш паркић“ у насељу Бусије на територији општине Земун. Уговор је потписан 23.07.2014. године.
Удружење „Еколошки покрет Земун“ наслањајући се на досадашња искуства, овим пројектом жели да унапреди квалитет живота грађанима Бусија, који су напустили своје домове пре двадесетак година и оплемени запуштен простор дечијег игралишта. Реализацији овог пројекта највише ће се обрадовати деца, јер на територији Бусија нема ни једног уређеног дечијег паркића.
За најмлађе Удружење ће у недељу 31.августа 2014 године са почетком у 11,00 часова одржати „ДРУЖИОНИЦУ“ на платоу поред будућег дечијег игралишта у Бусијама. Заједници Заједно и пројекту, помоћ ће пружити и Кловн Срећко на часу играња за све присутне малишане.
Важан сегмент Пројекта је комуникација и остваривање контакта са грађанима Бусија, будућим корисницима уређеног дечјег паркића, као и подизање свести о потреби заштите и чувања животне средине за најмлађа поколења.
Посебно се истиче подршка Удружењу „Еколошки покрет Земун“ коју добија од руководства ГО Земун за овај пројекат.

Донатор –НИС а.д. Нови Сад
Подршка – ГРАД БЕОГРАД
Носилац пројекта – УДРУЖЕЊЕ „ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ ЗЕМУН“
Вредност пројекта – 500.000,00 ДИНАРА
Трајање пројекта – 3 МЕСЕЦА


Facebook Twitter Digg Delicious Reddit StumbleUpon Google Buzz LinkedIn



Postavi pitanje ili komentar


Warning: Undefined variable $user_ID in /www/webvol5/v2/8htp5y0szoiacu6/lagumica.org.rs/public_html/wp-content/themes/lagumica/comments.php on line 73